معرفی کتاب : تولید غلات غلات در بین گیاهان زراعی به دلیل سازگاری بالا نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و خاکی، نیاز به مراقبت و نیروی کار کمتر، امکان کشت در سطوح کوچک و بزرگ، حمل و نقل آسان و قابلیت نگهداری طولانی مدت، در تهیه‌ی غذای انسان، دام و طیور از اهمیت بالایی دارند. در کشورهای صنعتی بالغ بر 50 درصد کربوهیدرات، 35 درصد پروتئین و 50 تا 60 درصد ویتامین‌های گروه B از طریق مصرف نان تامین می‌شود. در کشورهای در حال توسعه، این نسبتها بیشتر است و در برخی درصد ,غلات ,تولید غلات ,کتاب تولید ,معرفی کتاب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود دات ای ار ارزانترین فلزیاب 09102191330 نیو نما - سایت سرگرمی دانلود موزیک فیلم و مقاله نهالستان زرین تاج برادران صوفی